Fundrai… loading

Úgy tűnt, hogy egy olyan kisméretű gyűjtést, ami egyszemélyes projektet támogat elég egyszerű összehozni – közben kiderült, hogy nem is. Nem azért, mert különösebb akadályok gördültek volna elénk, hanem mert világossá vált, hogy néhány ember bevonására, utazásra, kommunikációra mindenképp szükség van.

Mindenkinek köszönöm, aki eddig részt vett a gyűjtés előkészítésében (bemutatkozó filmecske készítésével, design-elemekkel, tanácsokkal) és azoknak is, aki már jelezték is, hogy szívesen segítenek anyagi támogatással lehetőséget teremteni Balázsnak abban, hogy ősztől járhasson focizni.

 

Sikerült ellátogatnunk Balázshoz, és az édesanyjával is egyeztettünk a projektről, illetve a gyűjtésről. Kicsit aggódtam, hogy lesz-e kedve Balázsnak részt venni egy rövid videó elkészítésében, hogy megoszthassuk azokkal, akik csatlakoznának a gyűjtéshez, ő viszont teljesen komolyan állt a dologhoz, látszott rajta, hogy tetszik neki az ötlet, és szívesen vesz benne részt. (Később részletesebben leírom a forgatást).

Hogy még nem indult el a gyűjtés az amiatt van, hogy eddig négy különböző fundraising-felületet próbáltam ki. Most úgy néz ki, hogy a negyedik lesz az igazi, és már nem sok választ el attól, hogy a gyűjtés platformjának a linkjét is megoszthassam.

Addig is köszi mindenkinek a támogatást, a pozitív visszajelzéseket, tanácsokat, illetve az elgondolkodtató kérdéseket is.

🙂

Leave a comment